luni, 14 iunie 2010

sesiuni Dorin Rus

sesiuni sustinute de profesorul Dorin Rus

Cum sa vorbesti la radio

Toti stim sa vorbim (sau ar trebui sa stim), dar putin stim sa vorbim la radio. Cand abordezi radioul ca mijloc de transmitere a evangheliei, trebuie sa reinveti sa vorbesti, literalmente. Si dupa ce ai invatat, trebuie sa practici aproape de fiecare data cand iesi on air exercitiile de dictie ce antreneaza intreg organismul pentru o mai buna comunicare.

Cum sa faci un interviu
Un interviu bun este acela care raspunde intrebarilor ascultatorilor si ofera intervievatului ocazia sa spuna tot ce are de spus, cu argumente solide si persuasive. In calitate de jurnalist, trebuie sa te pui in locul ascultatorului, dar si al intervievatului, sa creezi o punte de legatura intre cei doi, incat prin intrebarile pe care le pui, sa primesti raspunsurile de care ai nevoie.

Cum sa editezi pe gratis
Softurile de editare in radio sunt, in general, foarte scumpe. Dar sunt si aplicatii GRATUITE care pot face cu succes aceeasi treaba profesionista pe care o fac softurile cu bani. Trebuie doar sa stii unde le gasesti si sa le stii folosi.

Cum sa te autopromovezi
Id-urile, promo-urile, flash-urile sau spoturile evanghelistice pot parea pentru unii "povesti stiintifico-fantastice" atunci cand nu stiu cum se fac. In scoala de media rar gasesti cursuri care sa abordeze aceste productii zilnice de radio, care implica o munca de echipa.

Un comentariu:

  1. ne-ati fost un real ajutor... indrumator... si profesionist!
    va multumim.. si in mod personal va multumesc...
    am invatat atatea lucruri..:D

    RăspundețiȘtergere

Blog Isus e Domn