luni, 14 iunie 2010

sesiuni Radu Marius

sesiuni sustinute de profesorul Radu Marius

ATELIER FOTO –IMAGINE

Fotografia este parte integrantă a vieţii de fiecare zi şi totodată o modalitate de „arhivare a memoriilor” pentru fiecare dintre noi. De aceea, e aproape obligatoriu să „ştii” ce poate face aparatul tău, cum să obţii cele mai înalte performaţii cu el, satisfacţii cât mai apropiate de recunoaşterea unanimă a celor din jur, şi nu în ultimul rând, să poţi câştiga un supliment financiar, convertind o pasiune într-o sursă reală de venit.

Prin urmare, vom învăţa cum să folosim cu maximum de randament ceea ce avem ca ustensile, vom exersa tehnici de fotografiere şi idei tematice, trucuri necesare şi elemente de improvizaţie cu ajutorul cărora să realizăm fotografii de calitate, comparabile cu cele ale maeștrilor acestei arte.

ATELIER COMUNICARE

Ştim cu toţii cât de greu e să aşterni gânduri pe hârtie… sau să le comunici unora – adestea nu puţini – care sunt în faţa ta, gata să te asculte… şi…mai ales atunci când n-ai idei… Ceea ce vom face împreună la atelierul de comunicare este o încercare de a depăşi acest handicap, învăţând şi exersând tehnici specifice fiecărei secţiuni în parte pentru a câştiga abilităţi în acest domeniu atât de prezent astăzi.

Vorbire în public, noţiuni de retorică, elaborarea unui text scris care să fie inteligibil şi incitant, punerea în pagină a unui text sau a unui ansamblu de texte, cum să sintetizăm comunicări multiple în fraze inteligente, utile şi… folositoare pentru cei pentru care le creionăm.

Un comentariu:

  1. oo da.. ce de munca!
    ati facut cu totii o treaba extraordinara!:)
    si multumita.. indrumarii domnului profesor radu marius!

    RăspundețiȘtergere

Blog Isus e Domn